Volg ons op Facebook

Restauratie

Vakkennis, precisie, ervaring, bijscholing, handigheid en een flinke portie geduld. Dat zijn de ingrediënten voor de geslaagde restauratie van schilderijen, kaders en papier. DeCo-Arté heeft ze allemaal in huis. Doordat we in het verleden vaak in contact kwamen met beschadigde werken, kozen we er jaren terug voor ons van lijstenmaker om te vormen tot lijstenmaker – restaurateur. Sindsdien kunnen onze klanten bij ons terecht voor een totaaloplossing. We lijsten niet enkel kunstwerken in, maar herstellen ze ook in hun originele staat.

Voor het herstellen van schilderijen, tekeningen of kaders volgen we steevast een aantal vaste handelingen. Doordat we deze nauwgezet opvolgen en de expertise in huis hebben om ze correct uit te voeren, slagen we erin werken hun oude glorie terug te geven.

Voor we aan de slag gaan, onderzoeken we het te restaureren werk altijd tot in de kleinste details. Op basis van deze analyse bezorgen we een uitgewerkt prijsvoorstel aan de klant. Na het akkoord van de klant volgt de restauratie en de conservatie. Deze 4 stappen zijn voor alle restauraties dezelfde.

DeCo-Arté restaureert: