Volg ons op Facebook

5 redenen om voor DeCo-Arté te kiezen

Professionaliteit

DeCo-Arté heeft de vakkennis in huis om een professioneel eindresultaat af te leveren aan de klant, ongeacht de grootte en de aard van het in te lijsten of te restaureren werk. Bovendien zijn beide zaakvoerders uitstekend geplaatst om professioneel advies te geven bij de keuze van een lijst die past bij het in te lijsten werk, het interieur, de smaak van de klant en het beschikbare budget.

Oplossingen op maat

DeCo-Arté biedt geen standaardoplossingen, maar vertrekt steeds van de specifieke behoeftes van de klant. Samen met de klant overlopen we de verschillende mogelijkheden tot we tot een geschikt voorstel komen. Flexibiliteit, zowel qua materiaalkeuze als afmetingen en afwerking, is dan ook één van onze kernwaarden.

Duurzaam resultaat

DeCo-Arté werkt uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen. In combinatie met de zorg voor precisie, een vakkundige afwerking en een flinke portie geduld, garandeert dit een resultaat dat de tand des tijds kan doorstaan.

Totaaloplossingen

DeCo-Arté beperkt zich niet tot het inlijsten van schilderijen, litho’s, foto’s, tekeningen en posters. We herstellen ook schilderijen, kaders en grafiek in hun originele staat. Voor het ophangen van de kaders werken we uitsluitend met de kwalitatieve ophangsystemen van ARTITEQ.

Correcte prijs

DeCo-Arté bezorgt steeds op voorhand een gedetailleerd prijsvoorstel dat rekening houdt met de specifieke verlangens en het budget van de klant.