Volg ons op Facebook

Kunstwereld strijkt neer in Rijsel voor Art Up !

10-02-2014

Van 13 tot 16 februari 2014 is Lille (FR) opnieuw het mekka voor iedereen die kunst een warm hart toedraagt. Naar aanleiding van zijn 7e editie, ruilde de Franse vakbeurs voor hedendaagse kunst wel zijn oude naam (Lille Art Fair) in voor een nieuwe: Art Up!. De locatie blijft echter ongewijzigd: Lille Grand Palais.

Ook het concept blijft overeind.

Tijdens de vierdaagse kunstbeurs kunnen de bezoekers (meer dan 26.000 in 2013) kennismaken met meer dan 100 kunstgalerijen, uitgevers en artiesten uit binnen- en buitenland. Daarbij tekenen zowel gevestigde waarden als relatief jonge spelers present. Ook scholen, musea en ateliers vinden op Art Up! een geschikt platform om hun cultureel dynamisme naar buiten te brengen.

Zoals elk jaar serveert de vakbeurs ook deze keer onuitgegeven tentoonstellingen van jonge talenten en vaste waarden aan het publiek. Daarnaast programmeren de organisatoren in de marge van het evenement conferenties rond hedendaagse kunst.

De 7e editie belooft opnieuw tonnen inspiratie op te leveren. Een niet te missen afspraak dus voor al wie professioneel of in zijn vrije tijd met kunst bezig is.

Praktisch

  • Datum en uur: 13 en 14 februari van 12u tot 23u, 15 en 16 februari van 11u tot 20u
  • Prijs: 6 euro (voorverkoop) of 8 euro (dag zelf)
  • Adres: Lille Grand Palais, 1 Boulevard des Cités Unies, 59777 Lille
  • Website: http://www.art-up.com/art-up/