Volg ons op Facebook

70 jaar Martin Wallaert

18-11-2014

Na een zomer tot rust komen op zijn mooie domein in Frankrijk (La drôme) en met een hele valies vol inspiratie teruggekeerd naar België.

Martin Wallaert is ondertussen 70 jaar en doet al 55 jaar wat hij graag doet: creëren, vangen van mooie momenten en deze in zijn eigen unieke manier weergeven op doek.

Met zoveel gevoel, liefde en respect benadert hij zijn onderwerpen. Bijna geruisloos vangt hij een deel van hun leefwereld en ligt deze vast op doek, voor altijd...

Einderjaarstentoonstelling van 6 december tot en met 28 december 2014

De vierde eindejaarstentoonstelling van Martin Wallaert bestaat uit tekeningen en schilderijen (olieverf op doek) en weerspiegelen o.a. de Franse sfeer. Bent u benieuwd wat er uit deze goed gevulde valies gekomen is, breng dan zeker een bezoekje.

Praktische info

  • De eindejaartentoonstelling is vrij toegankelijk.
  • Waar? In ’t Biechtstoelke, Karperstraat 1, 9870 Machelen-aan-de-Leie en in Het Verschrikkelijke Zoete Leven, Karperstraat 6, 9870 Machelen-aan-de-Leie.
  • Wanneer? Vanaf zaterdag 6 december tot en met zondag 28 december, telkens van woensdag tot en met zondag open van 14u tot 18u (maandag, dinsdag en 25/12 gesloten).

Het Gouden Bloesje